فوت کوزه گری آش رشته های جا افتاده و خوش طعم

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت کوزه گری آش رشته های جا افتاده و خوش طعم

عکس, فوت کوزه گری آش رشته های جا افتاده و خوش طعم

استفاده بیشتر از گیشنیز نسبت به سبزیجات دیگر در آش باعث میشود مزه آن بسیار دلچسب تر شود.

ریختن به اندازه ی رشته … رشته زیاد آش شما را غیر سنتی می کند.

ریختن آب در قلم طعم خاصی به آن می بخشد.

ریختن زردچوبه در آش از واجبات یک آش رشته خوش رنگ است.

کشک را داخل آش نریزید چون این کار باعث بریده شدن کشک می شود.

در صورتی که آش لعاب کافی نداشت یک قاشق آرد را با آب مخلوط کنید و در مرحله آخر زمانی که سبزی اضافه می کنید آرد را به آش اضافه کنید.

برای درست کردن سیر داغ بهتر است که ریز خرد کنید و یا رنده درشت کنید که خمیر نشود و برای نعناع داغ کردن دو تا سه قاشق روغن را در ظرف بریزید و دو    قاشق نعناع خشک شده را به آن اضافه کنید و در حد چند ثانیه تفت دهید بیشتر از این میزان باعث تلخ شدن نعناع می شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر