فوت کوزه گری درست کردن جوجه کباب بی استخوان

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت کوزه گری درست کردن جوجه کباب بی استخوان

عکس, فوت کوزه گری  درست کردن جوجه کباب بی استخوان

برای درست کردن یک جوجه کباب بی استخوان رستورانی با ما همراه شوید. مواد مورد نیاز برای ۶ نفر در انتهای همین آموزش ذکر شده است.

سیخ‌های چوبی را داخل آب بگذارید تا کمی خیس شوند و روی گریل نسوزند.قبل از به سیخ کشیدن جوجه‌ها، پیاز و سیر را از آن‌ها جدا کنید و در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید. سپس روی آن را با دست نگه دارید و سیخ را به‌آرامی از داخل تکه‌های مرغ عبور دهید. توجه کنید که میان تکه‌های مرغ فاصله‌ای نباشد و کاملا به هم چسبیده باشند.در حین سیخ کردن مرغ، بین آن‌ها فلفل دلمه‌ای خردشده قرار دهید. چند قطره روغن روی گریل بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. سپس جوجه‌ها را روی گریل بگذارید، درب آن را ببندید و اجازه دهید تا جوجه روی شعله ملایم گاز بپزد.جوجه کباب را با جعفری خرد شده تزئین کنید و همراه با برنج زعفرانی یا نان تازه، گوجه فرنگی کبابی، یک سبد کوچک ریحان، پیاز و دوغ به سر میز بیاورید.سینه یا فیله مرغ را به‌اندازه‌ کوچک خرد کنید تا بتوانید به سیخ چوبی بکشید و بتوانید آن را در گریل چدنی یا تابه درست کنید؛ اما اگر قصد دارید جوجه کباب بی‌استخوان را روی منقل درست کنید، باید آن را بزرگ‌تر برش بزنید.آویشن را حتما به مایه جوجه اضافه کنید؛ زیرا طعم و مزه بسیار لذیذی به جوجه می‌دهد.سیر را به هیچوجه رنده نکنید؛ زیرا به جوجه می‌چسبد و طعم جوجه را در انتها تلخ می‌کند.در مایه جوجه از پوست لیموی زیاد استفاده نکنید؛ زیرا باعث تلخی می‌شود.

مواد لازم برای ۶ نفر
یک کیلوگرم سینه‌ یا فیله مرغ
۲ قاشق غذاخوری سس خردل ملایم
یک عدد پیاز پوست کنده و درشت خرد شده
۲ حبه سیر پوست کنده و درشت خرد شده
پودر آویشن به مقدار لازم
یک عدد فلفل دلمه‌ای درشت خرد شده
یک عدد لیمو ترش
زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
نمک به مقدار لازم
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون
جعفری خردشده برای تزئین

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی