لواشک سیب و دارچین آموزش کامل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

لواشک سیب و دارچین آموزش کامل

عکس, لواشک سیب و دارچین آموزش کامل

سیب یک کیلوگرم………………….شکر ۱ قاشق سوپخوری سرپر

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری………………………..آب ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید و سیب‌ها را خرد نمائید.آن‌گاه سیب را همراه با شکر، دارچین و آب در ظرف مناسبی بریزید و ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید.حالا فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب‌ها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.

اکنون پوره به دست آمده را روی صفحه سیلیکونی به اندازه ۳۰ × ۴۰ سانتیمتر بریزید و با پالت صاف کنید.صفحه سیلیکونی را روی سینی شیرینی بگذارید و لواشک را به مدت یکساعت تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.سپس فر را خاموش کنید و بگذارید لواشک در فر کاملا خشک شود.اینک آن را از صفحه سیلیکونی جدا کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر