ماش پلو ترکمنی را این گونه درست کنید

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ماش پلو ترکمنی را این گونه درست کنید

عکس, ماش پلو ترکمنی را این گونه درست کنید

برای درست کردن این غذا

گوشت چرخ‌کرده را می‌توانید به‌صورت قلقلی نیز درست کنید. به این ترتیب که گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده بدون آب، نمک و فلفل سیاه و مقدار کمی دارچین را خوب با هم مخلوط کنید. سپس به‌شکل گوشت قلقلی درآورید و در روغن تفت دهید.اگر مخلوط گوشت و پیاز را برای نیم‌ساعت در یخچال بگذارید، راحت‌تر می‌توانید آن را قلقلی کنید.

مواد لازم برای دو نفر

زعفران: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری

ماش: نصف پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

پیاز: یک عدد

برنج: یک پیمانه برنج

گوشت: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

ماش را با آب، نمک و کمی زردچوبه بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود؛ اما له نشود. برنج را با آب و کمی نمک بخیسانید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید.

پیاز نگینی خردشده را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس گوشت چر‌خ‌کرده را همراه با ادویه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در این مرحله نصف لیوان آب روی آن بریزید تا بپزد و آب گوشت تبخیر شود. در نهایت به آن زعفران دم‌کرده بیفزایید.

کمی روغن و آب در کف قابلمه موردنظرتان بریزید و سپس برنج آبکشی و مخلوط گوشت و ماش را روی آن بدهید. همین روند را لایه‌لایه تکرار کنید. در نهایت غذا را با پیازداغ سرو کنید.

 

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر