مجلسی ترین روش پختن استیک به سبک مردم آرژانتین

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مجلسی ترین روش پختن استیک به سبک مردم آرژانتین

عکس, مجلسی ترین روش پختن استیک به سبک مردم آرژانتین

پیازچه خرد شده……………….۱ عدد

روغن زیتون…………… سه چهارم پیمانه

سرکه سفید …………….. یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل…………….. به میزان لازم

رزماری……………۲‌شاخه

جعفری خرد شده………….. ۲ قاشق سوپخوری

استیک ۲ تکه……………… هر کدام حدود ۵۰۰ گرم

سیر ریز خرد کرده ……………….۲ حبه

گشنیز ……………دو سوم پیمانه

ابتدا سینی فر را در فاصله ۱۰ سانتیمتری از شعله قرار دهید و آن را روشن کنید. حبه‌های سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا کاملاً له شوند.

سپس گشنیز، جعفری، رزماری، پیازچه و روغن زیتون را اضافه کنید. دستگاه را دوباره روشن کنید مراقب باشید ریز نشوند. سپس مخلوط را از دستگاه خارج کنید.

حالا نمک، فلفل و سرکه را به سس اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید. کمی نمک و فلفل به هر دو طرف استیک بمالید و در سینی چرب شده فر قرار دهید. و هر طرف را برای ۷ دقیقه کباب کنید. استیک را از فر خارج کنید و در یک فویل بپیچید. ۵ دقیقه منتظر بمانید. سپس گوشت را به صورت ورقه‌هایی به ضخامت یک‌ونیم سانتیمتر ببرید و با سس سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر