مجلسی ترین روش پختن پلو هفت رنگ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مجلسی ترین روش پختن پلو هفت رنگ

عکس, مجلسی ترین روش پختن پلو هفت رنگ

خلال پسته یک دوم پیمانه……………………………..کره ۵۰ گرم

زرشک یک دوم پیمانه……………………………..کشمش یک دوم پیمانه

پیاز سرخکرده یک دوم پیمانه……………………………..زعفران یک قاشق سوپخوری

فیلۀ مرغ ۲۰۰ گرم……………………………..نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم……………………………..برنج ۲ پیمانه

خلال پوست پرتقال یک دوم پیمانه……………………………..شکر ۱ قاشق سوپخوری

آب ۲ قاشق سوپخوری……………………………..خلال بادام یک دوم پیمانه

نخست فیلۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دارکنید.آن گاه آن را رول نموده و در اندکی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.سپس برنج را آبکش کرده و دم کنید.

حالا پوست پرتقال را حدود ۳ دقیقه بجوشانید و سپس در آب سرد بریزید (بلانچ) و آبکش نمایید و با شکر و آب آن را بپزید.خلال بادام و پسته را نیز که از شب قبل در آب سرد خیسانده‌اید آبکش کنید و در فویل بپیچید و روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج کمی نرم شوند.

اینک کره، زرشک و کشمش را به طور جداگانه کمی تفت دهید و آماده کنید.حالا پلو را در ظرف مناسب پذیرایی بکشید و با فیلۀ مرغ‌،‌ پیاز سرخکرده، زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.می‌توانید پلو را با عدس، آلبالو، شوید،خرما، رشته، ماش، زیره و … مخلوط کنید.یادتان باشد کشمش و زرشک را حدود یک ساعت بخیسانید و سپس آبکش نمائید.می‌توانید برنج را به هفت قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با یکی از مواد فراهم کرده مخلوط کنید و بعد سرو نمائید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر