مجلسی پختن خورش قیمه کنگر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مجلسی پختن خورش قیمه کنگر

عکس, مجلسی پختن خورش قیمه کنگر

بهتر است این غذا با گوشت گوسفندی پخته شود این آموزش برای چهار نفر است.

لپه ۱ پیمانه…………………….رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱……………………………….لیمو عمانی ۴ عدد
کنگر ۳۰۰ گرم……………………………….گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
زنجبیل تازه ½ قاشق مرباخوری……………………………….نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

برای تهیه خورشت قیمه کنگر خوشمزه در ابتدای کار لپه را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم.حالا پیاز را به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز کمی سبک و طلایی شود. در ادامه زنجبیل تازه را به قابلمه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن گوشت را می افزاییم.

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شده و تغییر رنگ بدهد. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب و ادویه ها کاملا سرخ شوند.حالا لپه را آبکشی کرده و به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. در ادامه لپه را به همراه مقداری نمک و آب جوش به قابلمه می‌ افزاییم.

لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش کاملا بپزد. در ادامه کنگر را به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم به خوبی تفت می دهیم تا کنگر کاملا سرخ شود.زمانی که گوشت کاملا پخته شد، کنگر سرخ کرده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم خورش کنگر به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان به همراه پلو سرو می کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر