معروف ترین سالاد های تابستانی و تزیین آن ها

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

معروف ترین سالاد های تابستانی و تزیین آن ها

فصل تابستان و سالاد های فصل آن از تنوع زیادی برخوردارند و بسیار خوشمزه و دلچسب هستند . شاید دوست داشته باشید سالاد های دیگری جز سالاد کاهو و شیرازی و کلم قرمز و خیار و گوجه و پیاز داشته باشید. در این پست چند تا از بهترین سالاد های تابستانی را معرفی کرده و با تزیین های زیبای آن ها در اختیار شما عزیزان می گذاریم تا برای خانواده یا مهمانان عزیز خود درست کرده و لذت ببرید.
عکس, معروف ترین سالاد های تابستانی و تزیین آن ها

سالاد کاپریس با سس بالزامیک

مواد اولیه:
گوجه فرنگی رسیده و آب دار ۵۰۰ گرم ( برش های نیم سانتی) . شکر نصف قاشق چای خوری .نمک مجموعا نصف قاشق چای خوریپنیر موزارلا ۵۰۰ گرم ( برش های نیم سانتی) .فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم .روغن زیتون فرابکر ( برای مزه دار کردن به مقدار لازم).سس یا سرکه بالزامیک ( برای مزه دار کردن سالاد به مقدار لازم)ریحان ایتالیایی ( ۴/۱ پیمانه)
طرز تهیه:
گوجه‌های اسلایس شده را روی تخته کار بریزید، سپس شکر و نصف نمک را روی آن بپاشید و برای چند دقیقه صبر کنید تا شکر و نمک به خورد گوجه‌ها بروند و اثری از آن‌ها باقی نماند.اسلایس‌های گوجه و پنیر موزارلا را یکی در میان در بشقاب بچینید. سپس مقدار باقی مانده نمک را روی آن ها بپاچید. حدود ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون فرابکر و سس بالزامیک روی آنها بریزید. حالا نوبت به ریحان می‌رسد. ریحان‌های ایتالیایی تکه شده را روی گوجه و پنیر بریزید. برای تزئین سالاد هم می‌توانید چند برگ ریحان روی آن بگذارید. البته اگر به نظرتان لازم است.
عکس, معروف ترین سالاد های تابستانی و تزیین آن ها

سالاد چینی با زنجبیل و کنجد

حجم این سالاد مناسب برای ۴ نفر است.
مواد لازم برای آماده سازی مرغ سالاد :
۲ عدد سینه مرغ به همراه پوست ( یا به اندازه ۲ پیمانه مرغ پخته و تکه شده)
روغن کنجد
نمک
فلفل سیاه
برای سس:
سرکه برنج (۳/۱ پیمانه)
سویا سس (۴/۱ پیمانه)
عسل ( ۵/۳ قاشق غذاخوری)
روغن کنجد بو داده شده (۴/۱ پیمانه)
کره بادام مینی (۳/۱ پیمانه)
سیر ( ۳ حبه ساطوری شده)
زنجبیل زنده شده (۲۰ گرم)
برای سالاد:
کاهو رسمی ( ۵۰۰ گرم)
فلفل دلمه ای قرمز (۱ عدد برش های باریک و بلند)
پیازچه دو عدد ( بصورت اوریب برش های باریک داده شود)
هویج رنده شده (۲/۱ پیمانه)
گشنیز تازه خرد شده (۴/۱ پیمانه)
بادام هندی بو داده و خرد شده ۴/۱ پیمانه
دستور تهیه:
فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.روی مرغ را روغن کنجد نمک و فلفل بریزید سپس داخل ورقه های فویل آلمینیومی بپیچید و برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.در این فاصله تمام مواد سس را در در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا همه مواد با هم مخلوط شده و ترکیب یک دستی تهیه شود.در یک ظرف سالاد خوری بزرگ همه ترکیبات سالاد را با هم مخلوط کنید. مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و روی سالاد بریزید. سپس سس را روی سالاد بریزید و برای تزئین هم تکه های بادام زمینی را روی آن بپاچید.
عکس, معروف ترین سالاد های تابستانی و تزیین آن ها

سالاد توت فرنگی و پرتقال با سس مرکبات و نعنای تازه

مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم نصف شده
پرتقال ۳ عدد
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۲و ۲/۱ قاشق غذاخوری
نعنای تازه ساطوری شده (ریز ریز) ۱ قاشق غذا خوری و چند برگ نعنای تازه هم برای تزئین
طرز تهیه:
توت فرنگی‌ها را در ظرف سالاد بریزید.
پوست پرتقال‌ها را بگیرید و با یک چاقوی تیز آن را به قطعات مکعبی شکل تقسیم کنید.
آب تکه پرتقال‌های باقی مانده را گرفته و با شکر قهوه‌ای و آب لیمو ترش مخلوط کنید. مخلوط را آن قدر هم بزنید تا شکر قهوه‌ای حل شود.
سس را روی مخلوط توت فرنگی و پرتقال بریزید. نعنای خرد شده را روی سالاد بریزید.
سالاد را برای نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
قبل از سرو چند پر نعنای تازه برای تزئین روی سالادتان بریزید.
عکس, معروف ترین سالاد های تابستانی و تزیین آن ها
سالاد مرغ ویتنامی
من همیشه عاشق سالاد بودم و بنظرم یک سالاد خوب یک وعده غذایی کامل است. اما دوستان و اطرافیانم این واقعیت را تنها زمانی قبول دارند که سالاد به همراه مرغ یا گوشت تهیه شده باشد. این سالاد ویتنامی یک گزینه بسیار خوب و کامل است برای اینکه خودتون و دوستانتونو به یک وعده غذایی سالم میهمان کنید.*این سالاد مناسب ۲ تا ۳ نفر است اگر بخواهند سالاد را بعنوان غذا میل کنند و مناسب برای ۴ نفر است اگر بخواهند سالاد را همراه با غذا میل کنند.
مواد لازم:
برای سالاد:
مرغ پخته(آب پز) و تکه تکه شده ( دو پیمانه سر پر)
کاهو تکه تکه شده ۴ پیمانه
پیازچه ۴ عدد (برش های باریک)
هویج رنده شده (۱ پیمانه)
فلفل دلمه ای قرمز برش های باریک ( ۱پیمانه)
نعناع تازه تکه شده ( نصف پیمانه)
گشنیز تازه تکه تکه شده (نصف پیمانه)
بادام هندی خرد شده ( نصف پیمانه)
سس سالاد:
آب لیموی تازه ( ۴/۱ پیمانه)
سس چیلی یا سس تاباسکو ( ۲ قاشق چای خوری)
سیر ۳ حبه ساطوری شده
شکر ۲ قاشق غذا خوری
سس ماهی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
در یک ظرف بزرگ سالاد خوری تمام مواد سالاد (به جز بادام هندی) را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه جدا گانه تمام مواد سس را به هم اضافه کنید و آن قدر با همزن آن ها را ترکیب کنید تا شکر حل شود. قبل از سرو سس را روی سالاد بریزی و در آخر بادام زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید. این سالاد سرد سرو می شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر