محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » پختن شیرینی وافل بدون دستگاه

پختن شیرینی وافل بدون دستگاه

آشپزی | ۱۲ بازدید

عکس, پختن شیرینی وافل بدون دستگاه

همان طور که می دانید برای پختن وافل نیاز به دستگاه وافل ساز داریم اما ما در این پست از یاس فان به شما یاد می دهیم که چگونه بدون دستگاه و با فر یا ماکروفر و تستر این شیرینی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای وافل داخل فر

ماست یا شیر ½ پیمانه ، کره یا روغن ¼ پیمانه ، بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرخالی

تخم مرغ ۱ عدد ، آرد سفید ½ پیمانه ، شکر ½ پیمانه ، وانیل نوک قاشق چایخوری،نمک ۱ پنس

ابتدا بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه می کنیم(برای داشتن بافت نرمتر می توانید ۱ قاشق غذاخوری از مقدار آرد بردارید و به جای آن نشاسته ذرت اضافه کنید) و ۳ مرتبه از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم.تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و وانیل را همراه با شکر به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم و کره را داخل شیرجوش قرار می دهیمسپس روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود و همراه با ماست به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملا مواد را می زنیم تا شکر در مایه حل شود.ترکیب آرد را نیز اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا مایه یکدستی بدست بیاوریم.در این مرحله فر را روشن می کنیم و روی ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا به مدت حدودا ۱۰ دقیقه گرم شود.خانه های دستگاه وافل ساز را با قلمو آغشته شده با روغن یا کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر خانه از مایه می ریزیم.سپس درب وافل ساز را می بندیم تا وافل ها تقریبا ۲ دقیقه بعد بپزند.اگر وافل زن روی گاز دارید مایه را داخل آن می ریزیم و روی شعله گاز می گذاریم تا یک سمت آن بپزد و بعد آن را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد.اگر هیچ کدام از این وسایل را ندارید می توانید از قالب های سیلیکونی وافل استفاده کنید.قلمو را داخل کره ذوب شده می زنیم و قالب سیلیکونی را با قلمو چرب می کنیم و کمی آرد روی قالب می پاشیم.
بعد قالب را می تکانیم تا اضافه آرد آن خارج شود و ۲/۳ هر خانه را از مایه پر می کنیم و قالب را داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه وافل ها بپزند.با این مقدار از مواد حدودا ۵ وافل قلبی سیلیکونی داریم.اگر وافل های برشته تری می خواهید داشته باشید زمان پخت را باید بیشتر در نظر بگیرید. وافل ها را از داخل قالب آرام و راحت بیرون می آوریم و روی وافل ها می توانید از انواع مرباها،شکلات ها،برش های میوه یا مغزیجات، خامه، عسل که برای صبحانه گزینه خوبی است و یا حتی بستنی که برای عصرانه گزینه عالی است استفاده کنید.اگر تمایل دارید که وافل شکلاتی داشته باشید زمان اضافه کردن آرد به مایه باید ۱ قاشق غذاخوری از آن را بر دارید و به جای آن ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰