پیتزای پولنتا طبق دستور اصلی ایتالیایی آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

پیتزای پولنتا طبق دستور اصلی ایتالیایی آن

عکس, پیتزای پولنتا طبق دستور اصلی ایتالیایی آن

برای درست کردن پیتزای پولنتای پنیری اصل مردم ایتالیا نخست ، سس سالسا ، کره ، پیاز ، پارمزان ، ادویه جات و گوشت گاو را دم دست خود بگذارید. کره را دمای طبیعی ذوب کنید. پیاز و گوشت چرخ شده را در کره سرخ کنید.

به سالسای خود کمی آب اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید. کره ذوب شده را در قالب قرار دهید ،

روی آن – پولنتای خرد شده ، روی آن را پارمزان بپاشید ، یک لایه پر از گوشت قرار دهید ، سپس دوباره یک لایه پولنتا ، پنیر ، دوباره گوشت چرخ کرده. لایه بالایی می تواند هر چیزی باشد.

آن را با پنیر بپاشید و روی کره ذوب شده بریزید. در فر ، کیک به مدت نیم ساعت در دمای ۱۵۰ درجه می ماند.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر