پیچاق قیمه اردبیلی را اینگونه درست کنید

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

پیچاق قیمه اردبیلی را اینگونه درست کنید

عکس, پیچاق قیمه اردبیلی را اینگونه درست کنید

یکی از غذاهای خوشمزه ی اردیبلی ها پیچاق قیمه است که بهتر است با گوشت گوسفندی درست شود. مواد لازم برای ۴ نفر به شرح زیر است :

ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ):به میزان لازم
گوشت گوسفندی خرد شده:۴۰۰ گرم ، برگ بو:۲ عدد
پیاز متوسط: ۴ عدد ، تخم مرغ:۴ عدد
خلال بادام:۱/۲ پیمانه ، آب:۱ لیتر
زعفران پودر شده:۱/۲ قاشق چای خوری
کره محلی: ۱۰۰ گرم ، آبغوره یا آب لیمو:۱ قاشق غذا خوری
در ابتدای پخت پیچاق قیمه ،خلال بادام را حدود ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید و بعد از آبکش کردن در مقداری کره تفت دهید.

پیاز های خلالی شده را با کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به همراه برگ بو در پیاز تفت داده شده تا آب گوشت کشیده شود .به گوشت در حین تفت ، ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.بعد از تفت گوشت به آن مقداری آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود. بعد از اینکه گوشت پخته شد به آن خلال تفت داده شده را به همراه زعفران اضافه کنید.وقتی آب خورشت کم شد و میزانش مناسب ، تخم مرغ ها را تک تک روی خورش اضافه کنید و روی زرده ها کمی زعفران بپاشید.در نهایت در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند. و بعد از پخته شدن تخم مرغ ها خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و با پیاز داغ در کنار برنج زعفرانی سرو کنید.

نکته های مهم خورشت:می توان خورش پیچاق قیمه را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر