چطوری باقلاقاتوق شمالی و سنتی را بپزیم

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چطوری باقلاقاتوق شمالی و سنتی را بپزیم

عکس, چطوری باقلاقاتوق شمالی و سنتی را بپزیم

عکس, چطوری باقلاقاتوق شمالی و سنتی را بپزیم

ابتدا پاچ باقلاکشاورزی را چندین ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیسانده و نرم شود و سپس پوست آن ها را دانه دانه جدا کنید.
پاچ باقالاها را در یک دیگ مناسب به همراه روغن یا کره، شوید، زردچوبه و سیر خرد شده تفت بدهید.بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از تف دادن، به خورشت سه لیوان آب اضافه نمایید و پس از جوشیدن و نرم شدن باقلا ها تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد از گذشت ۳۰ یا ۴۰ دقیقه خورشت باقلاقاتق شما آماده است.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ خورشت را هم نزنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر