چکار کنیم گوشت گاو یا گوساله سریع بپزد و ترد شود

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چکار کنیم گوشت گاو یا گوساله سریع بپزد و ترد شود

عکس, چکار کنیم گوشت گاو یا گوساله سریع بپزد و ترد شود

بهترین راه برای سریع تر پختن گوشت گوساله یا گاو که مزه ی خوبی هم به آن میدهد این است که از مدتی قبل کمی آبلیمو یا سرکه  به گوشت بزنید و در مراحل نهایی به آن نمک اضافه کنید، یعنی دقیقا زمانی این کار را انجام دهید که مطمئن شدید گوشت پخته شده است.

برای اینکه بافت گوشت را ترد و لذیذتر نماید، از کیوی استفاده کنید. اینگونه که کیوی را از وسط ببرید و به سطح گوشت بمالید. اجازه دهید که عصاره میوه کیوی در گوشت اثر کند. قبل از پختن گوشت به صورت معمولی، حدود یک ساعت اجازه دهید به این حالت بماند. اسیدهای حاصل از ترکیب دانه های داخل کیوی به راحتی قادر است، بافت گوشت را ترد و لذیذتر نماید. از کیوی کال برای این کار استفاده کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر