چگونه با به خورشتی خوش رنگ و خوشمزه درست کنیم

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

چگونه با به خورشتی خوش رنگ و خوشمزه درست کنیم

عکس, چگونه با به خورشتی خوش رنگ و خوشمزه درست کنیم

برای درست کردن این خورش پر خاصیت پاییزی با میوه ی به ، نخست گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان : ۷۵۰ گرم
به : ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده : ۴ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل) : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی