چگونه در منزل تن ماهی درست کنیم

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

چگونه در منزل تن ماهی درست کنیم

عکس, چگونه در منزل تن ماهی درست کنیم

ماهی هوور ۴۰۰ گرم……………………روغن زیتون ⅓ لیوان
آب ½ لیوان……………………آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد……………………نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی

ماهی های هوور را می شوییم، سپس به همراه آب، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، فلفل سبز و مقداری نمک و فلفل قرمز درون زودپز می ریزیم و درب آنرا می بندیم.حالا زودپز را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم ماهی هوور به مدت ۳۰ دقیقه درون زودپز کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان درب زودپز را باز کرده و پوست ماهی را به راحتی از آن جدا می کنیم.

لازم به ذکر است بدانید پوست ماهی هوور را می توانید قبل از پخت جدا کرده، سپس آنرا درون زودپز قرار دهید‌. اما برای سهولت کار می توانید پوست ماهی را پس از به خوبی پخته شدن به راحتی جدا کنید.پس از گذشت ۳۰ دقیقه درب زودپز را باز کرده و زمانی که آب درون زودپز کاملا کشیده نشده بود، اجازه می دهیم زودپز روی حرارت بماند تا آب اضافی کاملا تبخیر شود، سپس ماهی درون روغن به خوبی سرخ شود.

زمانی که ماهی کمی سرخ شد، آنرا با کفگیر کمی می کوبیم تا بافت آن باز شده و لایه لایه شود. در نهایت تن ماهی خانگی را به همراه شوید پلو، سالاد شیرازی و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر