چگونه شور گل کلم دبش بگیریم

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

چگونه شور گل کلم دبش بگیریم

عکس, چگونه شور گل کلم دبش بگیریم

قبل از خواندن آموزش و مواد لازم بهتر است شما را با فوت و فن های شور گل کلم آشنا کنیم :نسبت آب به نمک برای تهیه شور، برای هر ۴ لیوان آب، ۶ قاشق غذاخوری نمک است؛ بنابراین در صورت استفاده بیشتر از آب باید مقدار نمک نیز به همان نسبت افزوده شود.ظرف مورد نظر شما باید کاملا خشک و تمیز باشد، زیرا در غیر این صورت ترشی شما کپک خواهد زد.تهیه شور با سرکه خانگی نیز به همین صورت است و لازم است هنگام جوشیدن آب و نمک یک لیوان سرکه بیفزایید.

در ابتدا گل کلم و سبزیجات دیگر را خوب بشویید و درون آبکش بریزید تا آب آن‌ها خوب کشیده شود.اکنون گل کلم را با دست تکه‌تکه و از هم جدا کنید و بعد هویج و ساقه کرفس را خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید، سیر‌ها را نیز به صورت حبه‌ای خُرد کنید.در مرحله بعدی طرز تهیه کلم شور، قابلمه‌ای را که مخلوط آب و نمک را داخل آن ریخته‌اید بر روی حرارت بگذارید، بعد از اینکه آب به جوش آمد، ده دقیقه دیگر نیز صبر کنید و بعد حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و آن را کنار بگذارید.سپس ظرف مناسب برای ریختن شور را آماده کنید، توجه داشته باشید که ظرف شما تمیز و خشک باشد، اکنون کف ظرف را مقداری سبزی معطر ریخته و مواد شور را به آن اضافه کنید، در لابه‌لای مواد نیز بهتر است از سبزی معطر، مقداری گلپر و سیر استفاده کنید و بعد محلول آب نمک را طوری که به اندازه یک بند انگشت سطح مواد را بپوشاند، داخل آن بریزید.در پایان کار، روی محفظه ظرف را با پلاستیک پوشانده و بعد در آن را محکم ببندید، برای آماده شدن شور نیز باید به مدت دو هفته در جای خنک نگهداری شود.

مواد لازم
گل کلم: ۲ کیلوگرم
هویج: یک کیلوگرم
خیار: یک کیلوگرم
سیر: ۲ بوته
فلفل سبز تند: ۴ عدد
سبزی معطر (نعناع، جعفری، مرزه، ترخون، شوید): نیم کیلو
ساقه کرفس: ۲ عدد
آب: ۸ لیوان
نمک: ۱۲ قاشق غذاخوری
پودر گلپر به مقدار لازم

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی