محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آموزشی » چیدن تخم قرقاول در دستگاه و افزایش میزان جوجه درآوری

چیدن تخم قرقاول در دستگاه و افزایش میزان جوجه درآوری

آموزشی | ۶ بازدید

عکس, چیدن تخم قرقاول در دستگاه و افزایش میزان جوجه درآوری

برای جوجه کشی تخم های قرقاول در دستگاه جوجه کشی قدم اول این است که شما اصول چیدن تخم ها را بدانید . کار سختی نیست. جوجه درآوری در روش صنعتی بسیار بیشتر از روش سنتی و طبیعی می باشد.مدت زمانی که تخم ها باید در دستگاه ستر قرار گیرند و جوجه کشی انجام گیرد ۲۳ تا ۲۸ روز است.تخم ها معمولاً تا ۲۱ روزگی در دستگاه ستر قرار می گیرند و سپس بعد از آن به دستگاه هچر منتقل می شوند.در دستگاه هچر باید رطوبت لازم باشد چرا که در صورت نبودن رطوبت جوجه ها نمی توانند به آسانی از تخم خارج شوند.
چنانچه دستگاه جوجه کشی شما اتوماتیک نیست
و تخمها در دستگاه ثابت می باشند
باید روزی ۲ تا ۳ بار خودتان با دست تخم ها را بچرخانید و این کار را باید خیلی به آرامی و با احتیاط انجام دهید
چرا که جنین در داخل تخم در حال رشد و بسیار حساس می باشد
و کوچکترین ضربه باعث تلف شدن جنین داخل تخم می شود،
عمل چرخاندن تخم ها را تا قبل از ۳ روز آخر دیگر انجام ندهید تا جنین در تخم در موقعیت مناسب قرار بگیرد
و در طی این مدت یعنی سه روز آخر، دستگاه‌ها را باز و بسته نکنید
تا دما و رطوبت لازم تامین باشد.

چیزی که میزان جوجه درآوری را زیاد میکند:توجه به دمای دستگاه و همچنین دقت در چرخش تخم ها می باشد
اگر درجه حرارت دستگاه زیاد یا کم باشد و همچنین بیشتر از ۲۴ ساعت تخم ها را نچرخانید جوجه درآوری کاهش می یابد.روش صحیح چیدن تخم قرقاول در دستگاه جوجه کشی چیدن تخم ها در دستگاه هچر
بعد از قرار دادن تخم ها در دستگاه ستر و گذشتن ۲۱ روز ، تخم ها از دستگاه ستر باید به دستگاه هچر انتقال یابند
تا زمانی که همه ی جوجه ها از تخم خارج شوند.
این زمان ممکن است از ۲۳ تا ۲۶ روز طول بکشد وقتی میخواهید تخمها را از دستگاه ستر به دستگاه هچر منتقل کنید
باید سرعت زیادی داشته باشید
و همچنین خیلی مواظب باشید که در هنگام جابجایی تخم ها دچار تکان شدید نشوند
چرا که باعث می شود درصد جوجه در آوری کاهش یابد و وقتی که دوره جوجه کشی تمام شد
جوجه ها انتهای پهن تخم را میشکند و از تخم بیرون می آیند.

۲۴ ساعت طول می‌کشد تا سایر تخم ها به جوجه تبدیل شوند.
وقتی جوجه ها از تخم بیرون آمدند نیاز به خشک شدن دارند
و تا ۷۲ ساعت می توانند بدون آب و غذا زنده بمانند ولی بهتر است
هر چه زودتر آنها را از دستگاه خارج کنید و نباید اجازه دهید جوجه ها در دستگاه به طور کامل خشک شوند
و داشتن ۵ درصد رطوبت برای بدن آنها لازم است چراکه از دست دادن آب بدن جوجه ها باعث مرگ آنها می شود.

بعد از انجام عملیات جوجه کشی خیلی مهم است که دستگاه جوجه کشی را نظافت و ضدعفونی کنید
چرا که ابتلاء به بیماری ها را در دوره های بعدی کاهش می دهد،
سینی های دستگاه جوجه کشی را با گاز فرمالدئید ضدعفونی کنید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آموزشی

امروز ۲ آبان ۱۴۰۰