کوفته با سس انار دلچسب برای شب چله

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

کوفته با سس انار دلچسب برای شب چله

یکی دیگر از غذاهایی که می توانید برای شب یلدا درست کنید کوفته با سس انار است.

آب مرغ ۱ پیمانه……………………………..شکر قهوه‌ای ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

پودر پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری……………………………..سماق یک چهارم قاشق چایخوری

نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوری همراه با ۲ قاشق سوپخوری آب سرد……………………………..دانه انار از یک دوم انار

پیاز ۱ عدد متوسط……………………………..گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ ۱ عدد کوچک……………………………..پودر پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری

سماق ۱ قاشق سوپخوری……………………………..گشنیز خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

بلغور جو ۱ قاشق سوپخوری……………………………..روغن ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس انار……………………………..رب انار یک‌چهارم پیمانه

پیاز را رنده کنید. در کاسه مناسبی گوشت، پیاز، تخم‌مرغ، ادویه‌ها،‌ گشنیز و جو را بریزید و ورز دهید.حالا کوفته‌ها را با اندازه‌های مناسب شکل بدهید. سپس آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.آنگاه در تابه‌ای مناسب روغن بریزید و کوفته‌ها را تفت دهید تا تمام قسمت‌های آن طلایی شود.

در این هنگام آنها را روی حوله کاغذی بگذارید. رب انار، آب مرغ، شکر قهوه‌ای و ادویه را در تابه تمیزی بریزید و آن را به جوش بیاورید.اجازه دهید به آرامی بجوشد تا کمی غلیظ‌تر شود. حالا مخلوط نشاسته ذرت و آب را بیفزایید و خوب هم بزنید.اکنون نیمی از دانه‌های انار را همراه کوفته‌ها به سس اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.

تابه را تکان دهید تا از چسبیدن کوفته‌ها به هم جلوگیری شود.اگر بعد از این مدت، سس هنوز غلیظ نشده، به حرارت دادن ادامه دهید تا به غلظت دلخواه برسد.یادآوری: جو را از قبل بخیسانید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر