کیک قهوه و یک آموزش ساده برای درست کردن آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

کیک قهوه و یک آموزش ساده برای درست کردن آن

عکس, کیک قهوه و یک آموزش ساده برای درست کردن آن

کیک قهوه یک کیک خوشمزه و انرژی زاست که اگر کسی طعم قهوه را دوست داشته باشد عاشق این کیک خواهد شد. علاوه بر اینکه این کیک رنگی اشتها انگیز و زیبا دارد. یادتان باشد برای هر کیکی باید نیم ساعت قبل از درست کردن تخم مرغ شیر و بقیه مواد یخچالی را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. همیشه آرد و سایر مواد خشک را ۳ بار الک کنید. برای الک کردن آرد حتماً آن را از الک ریز رد کنید. همیشه ۲۰ دقیقه قبل از اینکه کیک آماده رفتن در فر شود، فر را روشن کنید تا گرم شود. آن‌چه بوی بد تخم‌مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم‌مرغ است، پس این مرحله را با دقت انجام دهید.همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند.

عکس, کیک قهوه و یک آموزش ساده برای درست کردن آن

برای شروع اول پودر کاکائوو قهوه را  در شیر حل کنید، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس تخم مرغ + شکر + وانیل را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کش‌دار شود. در مرحله بعد روغن مایع را هم اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا یک‌دست شود. مخلوط شیر سرد + قهوه و پودر کاکائو را هم اضافه کنید و هم بزنید. آرد را ۳ بار الک کنید و به همراه بکینگ‌پودر و نمک در چند مرحله به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن آرد با لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه کیک یک‌دست شود. توجه داشته باشید مواد را باید از یک جهت و آرام هم بزنید. اگر خیلی سریع هم بزنید، کیک شما کم‌تر پف می‌کند. در عین حال طوری مواد را هم بزنید که کاملاً با هم ترکیب شوند و آرد به صورت گوله‌ای در قالب باقی نماند. اگر مواد را خوب با هم ترکیب نکنید، بعد از پخت کیک گلوله‌های آرد را در بافت کیک مشاهده می‌کنید که مطمئناً مطلوب نیست. کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی پهن کنید یا اینکه با روغن جامد چرب کنید و مواد را از وسط قالب داخل آن بریزید و به صورت یک‌نواخت در کل قالب پهن کنید. اگر خواستید دیواره‌ها را هم با روغن چرب کنید، حتماً بعد از روغن زدن دیواره‌ها آن را آردپاشی کنید تا مانع پف کردن کیک نشود. برای این حجم از مواد قالب ۲۰ سانتی مناسب است. درنهایت قالب را چند بار آرام به زمین بکوبید تا هواگیری شود.سپس در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدهید. برای اینکه متوجه شوید کیک پخته است، سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک بزنید. اگر مواد به آن نچسبید؛ یعنی کیک شما پخته است. برای امتحان اینکه کیک پخته است یا نه، سیخ را از وسط کیک فرو کنید؛ چون دیواره،‌ها زودتر می‌پزد. وقتی کیک پخت و خواستید آن را از فر خارج کنید، ابتدا فر را خاموش کنید. بعد در آن را باز کنید و اجازه دهید کیک چند دقیقه داخل فر خاموش با در باز بماند. اگر بالافاصله از فر خارج کنید، پف کیک می‌خوابد؛ چون یک دفعه از یک محیط خیلی گرم وارد محیط سرد می‌شود. درنتیجه به کیک شوک وارد می‌شود. همچنین وقتی کیک را از فر خارج کردید، یک دفعه آن را در محیط سرد قرار ندهید. به عنوان مثال آن را روی سنگ اوپن یا در مسیر باد کولر قرار ندهید.

بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید، اجازه دهید کم‌کم سرد شود. سپس با کاردک یا اگر نداشتید با چاقو دور کیک را از قالب جدا کنید. بعد کیک را روی توری برگردانید. توری پنجره‌ای، پلاستیکی یا فلزی که می‌توانید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید و به جای سینی از آن استفاده کنید.
این کیک را می‌توانید به صورت ساده یا با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنید. برای تهیه گاناش ۱۵۰ گرم شکلات تخته‌ای را به صورت حبه‌ای ریز خرد یا رنده کنید. سعی کنید از شکلات با کیفیت استفاده کنید تا درنهایت نتیجه بهتری بگیرید. سپس ۱۵۰ گرم خامه صبحانه را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی از کناره‌ها جوش ریز زد و حالت روان پیدا کرد، از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید. وقتی شکلات در خامه گرم آب شد، گاناش آماده است. درصورت تمایل می‌توانید از شکلات سفید هم استفاده کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر