کیک نارگیلی آموزش و فوت و فن های آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

کیک نارگیلی آموزش و فوت و فن های آن

عکس, کیک نارگیلی آموزش و فوت و فن های آن

برای پختن یک کیک نارگیلی خوش بو و ترد و تازه نخست این مواد را آماده کنید.

روغن سه چهارم پیمانه ، آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۲ لیوان ، تخم مرغ ۵ عدد
بکینگ پودر یه قاشق غدا خوری ، وانیل یک قاشق چای خوری
شیر یک لیوان ، پودر نارگیل نصف پیمانه

ابتدا به مدت پنچ دقیقه تخم مرغ ها را با وانیل و شکر با همزن می زنید تا حجمش دو برابر و کش دار بشه.بعد روغن و شیر که شیر کمی ولرم باشه به مخلوط اضافه می کنیم. به مدت دو دقیقه میزنیم و همزن خاموش میکنیم.با لیسک پودر نارگیل مخلوط کرده و آردی که همراه بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک دورانی مخلوط می کنید.در پایان یه دقیقه با همزن می زنید تا کامل مخلوط بشه.داخل یک قالب میان تهی ۲۴ سانتی را کره مالیده و آرد پاشی کنید.کمی کنجد می ریزیم. سپس مواد را داخل قالب بریزید.قالب را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. بگذارید حدود ۴۵ دقیقه بپزد.(در ماکروفر یا تستر دما باید ۱۴۰ باشد)

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر