آبگوشت با انواع مغز غذای سنتی تهرانی ها
برای درست کردن این آبگوشت خوشمزه و جدید شما به سردست گوسفند یا گوشت ماهیچه گوسفندی ، مغز پسته ، مغز بادام ، مغز گردو ، لوبیا سفید، سیب زمینی و پیاز ، لیمو عمانی و …. نیاز دارید.
مواد لازم برای ۶ نفر
لیموعمانی۴ عدد………….سیریک بوته……………..رب گوجهفرنگی ۲ قاشق سوپخوری
گوشت ماهیچه و یا سردست گوسفند۵۰۰ گرم …………………..۵۰ گرم مغز بادام
مغز گردو ۵۰ گرم……………..نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم………سیبزمینی۳ عدد کوچک
پیازیک عدد ……………………مغز پسته۲۰۰ گرم
آموزش:
گوشت را شسته و به تکههای درشت خرد کرده و با پیاز درسته، مغزهای پودر شده، زردچوبه، فلفل و لوبیا سفید خیس کرده مخلوط نموده و بپزید. بعد از پختن گوشت، پیاز درسته را خارج کرده و سیبزمینی، لیموعمانی، سیر، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کرده و با حرارت ملایم، آبگوشت را جا بیندازید و در ظرف ریخته و با نان، سبزی و … سرو کنید.