آش بلغور شیر غذای خراسانی
یکی از آشهای سنتی و محلی مردم خراسان که طعم دلچسبی نیز دارد آش بلغور شیر است . در این اش علاوه بر بلغور و حبوبات از سیب زمینی نیز استفاده می شود.
مواد لازم
۳ پیمانه بلغور شیر ………………… ۱ پیمانه عدس
۱ عدد پیاز ……………….. ۱ عدد سیب زمینی
۴ پیمانه آب ……………….. ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
فلفل و روغن به مقدار لازم
پیاز را نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه آن را همراه کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. عدس را همراه ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به آرامی روی حرارت متوسط بپزد.
بلغور شیر را به همراه ۱ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را ببنیدید تا به مدت یک ساعت آش روی حرارت کم کاملا جا افتاده و پخته شود. بعد از کامل پخته شدن آش، آن را به ظرف دلخواه منتقل کرده و فورا سرو کنید.شما می توانید به جای عدس از ۳۰۰ گرم گوشت استفاده کنید.