آش شوربای زیره سنتی را با این آموزش درست کنید
زیره سبز (پودرشده): یک قاشق چایخوری…………………………نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): به مقدار لازم
برنج: یک پیمانه (۲۴۰ گرم)…………………………پیاز (نگینی خردشده): یک عدد
روغن (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم…………………………آب گوشت: ۴ پیمانه
زردچوبه (پودرشده): یک قاشق چای خوری…………………………تخم گشنیز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
برنج را از سه ساعت قبل، در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید سپس هنگام پخت، آب روی آن را خالی کنید.پیاز را در قابلمهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس آب گوشت، برنج، زیره سبز، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید.
سپس حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا ۶۰ دقیقه بپزد.در تابهای حاوی روغن داغ، زردچوبه و تخم گشنیز را تفت دهید، سپس آن را در ۲۰ دقیقه آخر پختِ شوربا، به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً جا بیفتد.پس از پخت شوربا، زیره را در ظرف مد نظر بریزید و سرو کنید.