آلو زرد برای چه چیزایی خوبه و چه خواصی دارد
فصل تابستان است و فصل آلوهای زرد چشمک زن در مغازه ها.. این میوه ی خوشمزه و آبدار برای بدن چه خواصی دارد ؟ مهم ترین خاصیت آن آهن است به حدی که افراد گیاه خوار می توانند آهن مورد نیاز خود را از مصرف آلو بدست بیاورند و آهن آن با آهن گوشت و مرغ یکی می باشد و برای جلوگیری از کمخونی بسیار مفید است.هم چنین این ویتامین برای پیشگیری از عفونتهای مجاری تنفسی بسیار مفید است. خاصیت دوم آن هم چون دیگر میوه ها ویتامین سی است که چون آلو ویتامین سی و آهن را با هم دارد به سادگی آهن آن جذب بدن می شود. وجود ویتامین آ و تقویت بینایی از دیگر خواص آلو است. درمان خشکی مزاج و یبوست یکی دیگر از فواید این میوه است که اگر آلو را ناشتا میل کنید به سرعت یبوست شما درمان می شود. آلو سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که در کاهش التهابات و محافظت از سلولهای بدن موثر است. آلو سرشار از آنتیاکسیدانهای پلیفنلی است که تاثیر مثبتی بر سلامت استخوان و کاهش خطر بیماریهای قلبی و دیابت دارد. جالب است بدانید، میزان پلیفنلها در آلو بیش از دو برابر شلیل و هلو است.
آلو میتواند در کاهش قندخون موثر باشد. آلو علیرغم داشتن کربوهیدرات نسبتا بالا، باعث افزایش قندخون نمیشود. این امر بهخاطر خاصیت آلو در افزایش سطح آدینوپکتین است. این هورمون نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. علاوهبر این فیبر موجود در آلو میتواند تا حدی مسئول تاثیر آن بر قند خون باشد. فیبر میتواند میزان جذب کربوهیدرات را پس از وعده غذایی در بدن کاهش بدهد. درنتیجه باعث میشود قند خون بهجای جهش ناگهانی، بهطور تدریجی بالا برود. بنابراین مصرف میوههایی مانند آلو خطر بروز بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.