یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آبکش کردن برنج و دم انداختن برنج

عکس, آموزش آبکش کردن برنج و دم انداختن برنج
اگر برای اولین بار است که می خواهید برنج را آبکش کنید باید بدانید که برای هر نفر باید یک پیمانه برنج را در نظر بگیرید. برای تهیه برنج به روش غیر کته و روش آبکشی ، ابتدا برنج را چند مرتبه با آب ولرم بشویید تا آب برنج زلال شود.سپس برنج را به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل آب و نمک خیس کنید به‌طوری که آب، تقریبا چهار یا پنج سانتی‌متر بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد.
مقدار نمک به نسبت هر پیمانه برنج، نصف قاشق غذاخوری می‌باشد.حالا قابلمه مناسبی را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.آب نمکی که برنج را درون آن خیس کرده‌اید، خالی کرده و برنج را داخل آب‌جوش بریزید.چند دقیقه صبر کنید تا آب برنج به جوش بیاید، سپس یکی، دوبار آهسته آن را به‌هم بزنید و چند لحظه منتظر بمانید تا مغز برنج کمی نرم شود. (برای امتحان‌کردن برنج در این مرحله، یک دانه برنج را با نوک انگشت له کنید. اگر مغز آن زبر و خشک نبود می توانید آن را آبکش کنید.در این مرحله، برنج را در آبکش بریزید تا آب آن خارج شود.در نهایت ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ته قابلمه ریخته و برنج را از آبکش داخل قابلمه بریزید و اطراف آن را با قاشق جمع کرده و به‌صورت مخروطی به سمت بالا بیاورید.درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پوشانده و آن را روی قابلمه قرار دهید و بعد قابلمه را روی اجاق با شعله کم بگذارید تا برنج دم بکشد.
برای دو تا چهار پیمانه برنج حدود ۲۵ دقیقه و برای چهار تا ده پیمانه برنج، ۴۰ دقیقه زمان لازم است تا برنج تا دم بکشد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر