یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش آبکش قوچانی بدون حبوبات

عکس, آموزش آش آبکش قوچانی بدون حبوبات

یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی مردم قوچان آش آبکش یا آش سوزمه است. این آش بدون حبوبات است و خیلی سریع آماده می شود.

مواد لازم برای تهیه آش آبکش

روغن ، نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میران لازم

۳ قاشق غذاخوری نعنای خشک ………………………۱/۸ بسته رشته آش

۱ حبه سیر تازه ……………………….۱ کاسه بزرگ ماست یا دوغ غلیظ

آموزش

ابتدا در قابلمه ای رشته ی آش را به همراه آب جوش و مقداری نمک حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.در این فاصله ماهیتابه ای را روی حرارت داغ کرده و روغن بریزید. بعد نعنا را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

زمانی که کمی رنگ نعنا عوض شد و بوی خوش نعنا به مشامتان رسید، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.سیر را رنده ریز زده و با ماست مخلوط کنید.

بعد از پخته شدن رشته ها آن ها را آبکش کنید. رشته ها را به نعنا اضافه کرده و دوباره روی حرارت قرار داده و با زردچوبه و ادویه های دلخواه تفت دهید.

وقتی بوی خوشی از مواد به مشام رسید و رشته ها رنگ مواد را به خود گرفتند، از روی حرارت بردارید.در این مرحله از طرز تهیه آش آبکش رشته های تفت داده شده را در قابلمه ای با ماست سیر دار مخلوط کرده و روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

بعد در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.گاهی آش آبکش را بدون دم کردن ماست میل می کنند، به این صورت که بعد از تفت دادن رشته ها آن را روی ماست سرد می ریزند و میل می کنند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر