آموزش آش اوماج به سبک مردم کرمانی
برای درست کردن این غذای محبوب کرمانی که به اسم آش اوماج شهرت دارد شما به مواد زیر نیاز دارید : ( این آموزش برای ۶ نفر است )
۱ قاشق سوپخوری سیاهدانه، تخم شوید، زنیان و زیره ……….. ۲ عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدارلازم ……………. نعناع داغ، قره قروت یا سرکه به مقدارلازم
۵۰۰ گرم چغندر ……………………….. ۲ پیمانه عدس
۵۰۰ گرم آرد گندم ……………… سبزی (اسفناج، جعفری و گشنیز) به مقدارلازم
آموزش
عدس را نفخ گیری کنید ، سپس سبزی ها را پاک کرده و شسته و پس از خشک شدن، آن را درشت خرد کنید. چغندر را نیز شسته و خشک کرده و سپس با رنده درشت، رنده کنید.چغندر وعدس را به همراه آب در یک قابلمه مناسب ریخته و اجازه دهید روی حرارت بپزد. سپس یکی از پیازها را خرد کرده و به همراه سبزی و نمک به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
پس از آن که سبزی آش پخته شد، سیاهدانه، تخم شوید، زنیان و زیره را به آن اضافه کنید. آرد را نیز در مقداری آب حل کرده و به قابلمه اضافه کنید.پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس به آن زردچوبه و فلفل اضافه کنید و پیاز داغ را به آش اضافه نمایید. آش را مرتبا هم بزنید تا ته نگیرد و جا بیفتد. بعد از ۱۵ دقیقه آش شما آماده است. می توانید آن را با نعناع داغ تزیین کرده و با سرکه یا قره قروت میل نمایید.