آموزش آش بیبی با کوفته ریزه
برای تهیه کوفته ریزه در این آش ۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، زردچوبه و یک عدد پیاز کوچک رنده کرده را با هم مخلوط کنید. آنگاه دو قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و هر بار به اندازه یکدوم قاشق چایخوری از مخلوط گوشت بردارید و به شکل توپ درآورید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید.
مواد این آموزش برای ده نفر مناسب است :
سبزی آش خرد کرده…………… ۱ کیلوگرم(تره، شـوید، جعفــری، اســفناج، گشنیز)
نمک و فلفل………………. به میزان لازم
نخود…………… ۷۵ گرم
عدس…………….. ۱۵۰ گرم
زردچوبه………… به میزان لازم
لوبیا چشمبلبلی…………….. ۷۵ گرم
پیازداغ ………………۴ قاشق سوپخوری
کشک …………..به میزان لازم
کوفتهریزه…………….. ۱ پیمانه
نعناداغ…………… ۳ قاشق سوپخوری
رشته آش…………. ۲۰۰ گرم
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی، تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس سبزی را بیفزائید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه، بپزید. حالا حبوبات نمک، فلفل، زردچوبه، نیمی از پیازداغ و نیمی از نعناداغ را به آش بیفزائید و چند دقیقه بجوشانید. اکنون رشته را در آش بریزید و بگذارید نرم شود و آش جا بیفتد. اینک آش را برای پذیرائی در کاسه مناسبی بکشید و با کشک، نعناداغ، پیازداغ و کوفته ریزه بیارائید.