آموزش آش سنتی اردکان آش جوگاو
نوبتی هم باشد نوبت آش و غذای سنتی شهر اردکان است. اردکان یکی از شهرهای زیبا و محبوب یزد است. برای این آش نخست باید خمیری آماده کنید که ورنیامده و ترش نشده باشد. در همان حال می گذارید ماش و برنج و نخود دو ساعت خیس بخورد.
گوشت را خرد کرده، سرخ می کنند و به آن ادویه می افزایند. دیگ را روی آتش قرار داده و چند استکان آب، با کمی روغن داخل آن می ریزند تا به جوش آید. مقداری خمیر را پهن کرده و ته دیگ می اندازند. مقداری از مخلوط گوشت و حبوبات را روی خمیر ریخته و سپس لایه دیگر خمیر روی آن پهن می کنند و این کار را تا پر شدن دیگ ادامه می دهند. با دسته ی ملاقه، مواد غذایی داخل دیگ را سوراخ می کنند و مقداری روغن گوسفند داخل آن می ریزند تا پر شود. دیگ را دم می گذارند و مقداری آش روی آن قرار می دهند تا دم بکشد.