یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش سنتی سیزده به در

عکس, آموزش آش سنتی سیزده به در

مواد لازم آش ترش

رب انار ترش ۴ قاشق غذاخوری ……………..نخود و لوبیا و عدس از هر کدام یک لیوان

برنج نیم‌دانه ۲ لیوان ………………… روغن کنجد یا دنبه به مقدار لازم

سبزی آش (جعفری، گشنیز، تره و اسفناج یا برگ چغندر) یک کیلو

پیاز داغ و سیرداغ  و آب به مقدار لازم

ابتدا نخود، لوبیا و عدس را که از قبل خیس کرده‌ایم با آب نیم‌پز می‌کنیم.سپس آب را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد.سبزی را پس از شستن و خرد کردن به آب جوشیده اضافه می‌کنیم.هنگامی که سبزی و آب جوش آمد، برنج نیم‌دانه را به آن اضافه می‌کنیم.در این مرحله حبوبات پخته شده را به مواد اضافه می‌کنیم.پیاز را درون روغن تفت می‌دهیم و به آش اضافه می‌کنیم.مقداری پیاز داغ و سیرداغ برای تزئین آش آماده می‌کنیم.در انتهای پخت به دلخواه رب انار ترش و نمک را به غذا اضافه می‌کنیم.هنگامی که غذا آماده شد با سیرداغ و پیاز داغ تزئین کرده و با نان تازه و سبزی میل می‌کنیم.

البته شما میتوانید به جای این آش ، آش مخصوص زنجانی را نیز برای سیزده به در درست کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر