یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش سنتی نیشابور آش حلبه

عکس, آموزش آش سنتی نیشابور آش حلبه

امروز در یاس فان قصد داریم غذای سنتی و بسیار خوشمزه ی مردم نیشابور را به شما آموزش دهیم. این آش ، آش حلبه یا شنبلیله نام دارد.

مواد لازم

دو قاشق غذا خوری از مواد زیر :

شنبلیله یا همان حلبه  ، زیره سیاه

۱ پیمانه برنج ………….. روغن  و نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
(شما می توانید طبق سلیقه خود در این آش از آلوبخارا نیز استفاده کنید که طعم ترش و ملسی به آش شما می بخشد.)

ابتدا برنج را خوب شسته و سپس همراه ۲ الی ۳ پیمانه آب آن را داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی شعله مناسب قرار دهید تا برنج خوب بپزد.در یک تابه روغن را روی حرارت گرم کنید و زردچوبه را داخل روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. سپس به آن زیره و حلبه را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کمی تفت داده شوند.

مخلوط حلبه را به قابلمه برنج اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید برنج به آرامی پخته شود. به آش نمک بزنید و بعد از اینکه خوب پخته شد آن را سرو کنید.توجه داشته باشید برنج باید کاملا نرم و پخته شود، مانند برنج شله زرد.اگر علاقه به غذاهای شیرین دارید، می توانید به جای نمک از شکر استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر