یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش سنتی کردستان آش سه نگه سیر

عکس, آموزش آش سنتی کردستان آش سه نگه سیر

یکی از آشهای محلی و محبوب مردم کردستان آش سه نگه سیر است که در این آش از سینه مرغ استفاده می شود . تفاوت اصلی این آش با آش های محلی دیگر همین است. شما برای پختن این آش برای شش نفر به مواد زیر نیاز دارید :

سیر داغ   ۳ قاشق غذا خوری   ……………..  سینه‌ مرغ ۱/۲ عدد

نمک و فلفل و نعنا داغ  به مقدار لازم

عدس    ۵۰۰ گرم ……………..  برنج   ۱/۲ پیمانه

پیاز داغ   ۱/۲ فنجان ……………..  کشک  ۶ قاشق غذا خوری

ابتدا عدس رو با مرغ با نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه بعد برنج پخته شده را اضافه میکنیمو میذاریم خوب له بشه مرغ رو در میاریم و خرد خرد میکنیم و دوباره داخل قابلمه میریزیم و زمان میدیم تا خوب جا بیوفته ، وقتی خوب لعاب داد پیاز داغ و سیر داغ رو اضافه میکنیم و ده دقیقه آخر کشک را میریزیم.
در آخر برای تزیین میتونید از نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر