آموزش آش سنتی کردستان آش سه نگه سیر
یکی از آشهای محلی و محبوب مردم کردستان آش سه نگه سیر است که در این آش از سینه مرغ استفاده می شود . تفاوت اصلی این آش با آش های محلی دیگر همین است. شما برای پختن این آش برای شش نفر به مواد زیر نیاز دارید :
سیر داغ ۳ قاشق غذا خوری …………….. سینه مرغ ۱/۲ عدد
نمک و فلفل و نعنا داغ به مقدار لازم
عدس ۵۰۰ گرم …………….. برنج ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۱/۲ فنجان …………….. کشک ۶ قاشق غذا خوری
ابتدا عدس رو با مرغ با نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه بعد برنج پخته شده را اضافه میکنیمو میذاریم خوب له بشه مرغ رو در میاریم و خرد خرد میکنیم و دوباره داخل قابلمه میریزیم و زمان میدیم تا خوب جا بیوفته ، وقتی خوب لعاب داد پیاز داغ و سیر داغ رو اضافه میکنیم و ده دقیقه آخر کشک را میریزیم.
در آخر برای تزیین میتونید از نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ استفاده کنید.