یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش قلیه گیلانی با قیسی و آرد برنج

عکس, آموزش آش قلیه گیلانی با قیسی و آرد برنج

یکی از خوشمزه و متفاوت ترین آش های شمالی آش قلیه است که مربوط به گیلان می باشد. دراین آش از شکر ، آرد برنج ، کشمش و قیسی استفاده می شود. برای درست کردن این اش برای ۸ نفر با ما همراه شوید.

مواد لازم برای آش قلیه

نخود ۱۷۵ گرم ………………………….. لوبیا قرمز ۱۷۵ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ………………………سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) ۱ کیلو
پیاز متوسط رنده شده ۲ عدد ……………………کشمش ۲۵۰ گرم
هویج و چغندر ۵۰۰ گرم …………………….قیسی ۳۰۰ گرم
آرد برنج ۱ لیوان ………………………. آبغوره ۱ و ۱/۲ لیوان
شکر ۲ قاشق ………………………نمک و فلفل

حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا ۱ لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را نگینی خرد کنید. هنگامی که حبوبات خوب پخته شدند، هویج و چغندر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.آرد برنج را با آبغوره حل کنید و کم کم در آش بریزید و به آرامی آش را هم بزنید تا گلوله نشود. در یک کاسه پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را کمی با دست تمیز ورز دهید. کوفته های کوچکی با دست درست کنید و دانه دانه درون آش بیندازید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد.

کشمش و قیسی را در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و تفت دهید و سپس در آش بریزید. سپس کمی شکر اضافه کنید. اجازه دهید تا آش کمی جوش بزند. سپس اش را می توانید از روی حرارت برداشته و با نعناع روی آن را تزئین کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر