آموزش آش لپه با سویا
در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت چرخ کرده استفاده نمایید. این آموزش برای ۶ الی ۸ نفر می باشد.
مواد لازم
نعناع و جعفری: دویست گرم …………………. خرده برنج: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه …………………. لپه: نصف پیمانه
سویا: یک پیمانه ………………. روغن زیتون ، نمک فلفل به اندازه دلخواه
سبزی آش: یک کیلو …………………آب: به میزان لازم
لپه را از قبل خیس کرده و داخل قابلمه بریزید به مدت یک ساعت بگذارید بپزد.در قابلمه ای دیگر سویا را به مدت نیم ساعت با زرد چوبه و خرده برنج بگذارید پخته شود.پس از پخته شدن لپه و عدس و سبزی ها را به آن اضافه کرده و به مدت چهل دقیقه بگذارید در حرارت پایین جا بیوفتد.در طول پخت هر ده دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد و در آخر هم روغن زیتون را اضافه و نوش جان کنید.