یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش همدانی با هویج

عکس, آموزش  آش همدانی با هویج

یکی از غذاهای سنتی مردم قدیم همدان آش هویج وجو است که در این آش از گوشت چرخ شده و بلغور و نخود و کشک نیز استفاده می شود. این آش به دلیل داشتن بلغور، هویج و جو دارای مقادیر فراوانی فیبر است.

مواد لازم :

نخود : نصف پیمانه …………….. هویج خرد شده : دو عدد

گوشت چرخ کرده : دویست گرم ……………..  کشک ،فلفل، نمک و زردچوبه : به میزان لازم

پیاز داغ : سه قاشق غذا خوری ………………… بلغور : دو پیمانه

نخست نخود را نفخ گیری کرده و می پزیم تا کاملا نرم شود. سپس هویج را بعد از شستن به شکل ریز خرد کرده سپس داخل یک قابلمه آب ریخته و هویج های خرد شده را همراه با بلغور به قابلمه بیفزایید و بر روی حرارت قرار دهید اجازه دهید تا پخته شوند.

پس از اینکه نخود ها پخته شدند بلغور و هویج پخته شده را به آن بیفزایید و بگذارید موارد بر روی حرارت ملایم لعاب بیندازد.حالا در این فاصله زمانی به پیاز داغ، گوشت چرخ کرده بیفزایید و شروع به تفت دادن کنید سپس مقداری فلفل، زردچوبه، فلفل و نمک به آن افزوده و مایه پیاز و گوشت را به قابلمه بیفزایید.

در مرحله پایانی اجازه دهید مواد لعاب بیندازد و در آخر به آش کمی کشک افزوده و داخل ظرف مناسب ریخته و با هویج و چند برگ ریحان تزیین نمایید، نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر