آموزش آش کدو حلوایی سنتی
آش کدو حلوایی یکی از غذاهای سنتی است که در اصفهان و گیلان روش پختن آن متفاوت است . از آنجا که آش کدو حلوایی گیلان قدیمی تر و سنتی تر است آموزش آن را برای شما دراین پست از یاس فان قرار داده ایم… (دقت کنید که اگر از زنجبیل کم استفاده کنید آش شما آن عطری که مخصوص این غذا میباشد را نخواهد داشت. زمانی که گردو را به آش اضافه میکنید رنگ آش خیلی تغییر میکند و دو درجه کمرنگتر میشود بنابراین توصیه میشود از کدویی استفاده کنید که پررنگ باشد.)
مواد لازم برای تهیه آش کدو حلوایی گیلان
شکر ۳/۱ فنجان سرخالی …………………………… گردوی ساییده شده ۳/۱ فنجان
پوره کدو حلوایی پخته ۱ فنجان …………………………… برنج نیم دانه ۳/۱ فنجان
در قابلمهای آب بریزید و برنج و نمک را به آن اضافه کنید تا برنج کاملاً بپزد و مانند برنج شلهزرد در بیاید.برنج شفته شده را به همراه کدو مخلوط کنید و پس از دو دقیقه شکر را به آن اضافه کنید.
در این مرحله پس از حل شدن شکر داخل آش، گردو و زنجبیل را اضافه کنید.پس از پنج دقیقه آش کدو حلوایی شما آماده است.