آموزش آش کشک با فریزهند اصفهان
یک آش خوشمزه با کشک مخصوص مردم فریزهند از روستاهای باصفای اصفهان که با گوشت و جو و برگ چفندر پخته می شود. برای پختن این آش شما به مواد زیر نیاز دارید:
جو پخته شده یک و نیم لیوان …………..پیاز سرخ شده ۲ عدد
اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو ……………کشک یک کیلو
گوشت به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد ) ………..پونه کوهی یک قاشق غذاخوری
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
توضیح : روستای فریزهند در ۱۹ کیلومتری جاده آسفالته کاشان نطنز و پل هنجن قرار دارد . پیرامون این روستا را کوههای بلندی فرا گرفته و بیشتر زمینهای آن درزیر پوششی از درختان کهنسال قرار دارند .