یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش کشک با فریزهند اصفهان

عکس, آموزش آش کشک با فریزهند اصفهان

یک آش خوشمزه با کشک مخصوص مردم فریزهند از روستاهای باصفای اصفهان که با گوشت و جو و برگ چفندر پخته می شود. برای پختن این آش شما به مواد زیر نیاز دارید:

جو پخته شده یک و نیم لیوان …………..پیاز سرخ شده ۲ عدد

اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو ……………کشک یک کیلو

گوشت به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد ) ………..پونه کوهی یک قاشق غذاخوری

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

توضیح : روستای فریزهند در ۱۹ کیلومتری جاده آسفالته کاشان نطنز و پل هنجن قرار دارد . پیرامون این روستا را کوههای بلندی فرا گرفته و بیشتر زمینهای آن درزیر پوششی از درختان کهنسال قرار دارند .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر