یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش گوجه سبز مجلسی

عکس, آموزش آش گوجه سبز مجلسی

یکی از غذاهای خوشمزه اصفهان ، آش آلوچه یا گوجه سبز  است که یک آش ترش با گوشت چرخ شده می باشد. برای پختن این آش مواد مورد نیاز را تهیه کنید :(توجه داشته باشید که آش گوجه سبز به خاطر داشتن بلغور گندم و پوره گوجه سبز زود ته می گیرد، هر ۱۰ دقیقه یک بار آن را هم می ‌زنیم تا ته نگیرد.)

گوجه سبز ۷۵۰ گرم ……………. لوبیا قرمز نصف پیمانه ……………… لوبیا چیتی نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم ……………. سبزی آش خرد شده ۱ کیلو گرم

بلغور گندم دو و نیم پیمانه ……………. نخود نصف پیمانه ……………. عدس ۱ پیمانه

نعنا یا پونه کوهی خشک شده ۳ قاشق سوپ خوری ……………. پیاز داغ ۵ عدد

سیر داغ ۲ قاشق غذا خوری ……………. نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم ……………. نعنا و پیاز و سیر داغ کمی برای سرو

نخست گوشت چرخ کرده را با مقداری از پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه در ماهی تابه مناسب همراه با روغن سرخ می‌ کنیم و در ماهی تابه را می‌ گذاریم تا گوشت هم زمان با سرخ شدن بپزد.بعد از پخت، گوشت را کنار می ‌گذاریم. در ادامه حبوبات را که از ۲۴ ساعت قبل خیس می کنیم و می‌ پزیم.

مقداری پیاز را با روغن و یک و نیم قاشق نعنای خشک و بلغور گندم تفت می ‌دهیم و می ‌گذاریم تا بلغور گندم کاملاً بپزد.وقتی بلغور به طور کامل پخته شد، سبزی آش و حبوبات پخته شده را به آن اضافه می ‌کنیم تا بپزد. در ادامه گوجه سبز را پخته، هسته و پوست آن را به طور کامل جدا می کنیم و صاف شده گوجه سبز را به آش اضافه می‌ کنیم. موقع سرو آش را با نعناع، پیاز، سیر داغ و کشک تزیین می‌ کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر