یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش آش یوان آش سنتی تبریزی ها

عکس, آموزش آش یوان آش سنتی تبریزی ها

شلغم: ۲ عدد…………………….عدس: یک پیمانه

پیاز: یک عدد………………………….برنج: نصف پیمانه

سبزی آش: ۵۰۰ گرم……………………..پیاز: ۲۵۰ گرم

گوشت: ۵۰۰ گرم……………………………..نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

عدس را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نغخ عدس گرفته شود و زودتر بپزد. برنج را نیز از چند ساعت قبل در مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. سپس آب آن‌ها را خالی کنید و برنج و عدس را با یک لیتر آب تازه در قابلمه بریزید و آن‌ها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا با هم بپزند.پس از پخت برنج و عدس، سبزی خرد شده، پیاز داغ و شلغم را در قابلمه بریزید تا با هم بپزند. در همین حین، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن‌ها را به‌شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید. آش شما پس از پخت گوشت حاضر است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر