آموزش اصیل آش گندم شیر
یکی از غذاهای اصیل مردم کرمان که بیشتر برای ماه رمضان و سفره های افطاری است آش گندم شیر است . در این آش از گوشت با استخوان استفاده می شود و تنها حبوبات آن نخود است.
مواد مورد نیاز :
سیر و نعنا داغ ، نمک، زرد چوبه و فلفل ، کشک ساییده شده ، رشته آش به میزان لازم
نخود یک لیوان
گوشت با استخوان نیم کیلو
گندم شیر دو لیوان
پیاز یک عدد
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.