آموزش اناردون پهلو برای یلدا با آلو برقانی
شما میتوانید اناردون پهلو را با بوقلمون، اردک و یا مرغابی تهیه کنید. از حذف کردن آلو خودداری کنید خوشمزگی این غذا بیشتر به آلوی آن است.
آلو برقانی ۵۰۰ گرم……………………………..شکر ۳ قاشق سوپخوری
زعفران حلکرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری……………………………..پیازداغ (اضافی) ۵ قاشق سوپخوری
دانههای انارترش ۲ – ۲/۵ پیمانه (حدود ۴۰۰ گرم)
مرغ ۱ عدد (۲ کیلوگرم)……………………………..نمکوفلفل به میزان لازم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری……………………………..روغن ۵ قاشق سوپخوری
پیازداغ ۵ قاشق سوپخوری……………………………..آب ۳ پیمانه (۷۰۰ میلیلیتر)
مرغ را پاک کنید، بشوئید و با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید. آنگاه مخلوط نمک، فلفل و زردچوبه را به داخل شکم و اطراف مرغ بمالید. سپس روغن را در قابلمه نچسب و مناسبی بریزید و روی اجاقداغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
حالا پیازداغ و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط مرغ را بپزید تا جائیکه پس از پختن یکدوم پیمانه آب داشته باشد.در این میان آلوی خیسانده را همراه با ۱ پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. شکر و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد و غلیظ شود. اکنون پیازداغ (اضافی) و دانههای انار را اضافه کنید و بگذارید آب خورش کشیده شود. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط آلو را با باقیمانده آب مرغ مخلوط کنید و روی مرغ بریزید.