یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش اناردون پهلو برای یلدا با آلو برقانی

عکس, آموزش اناردون پهلو برای یلدا با آلو برقانی

شما می‌توانید اناردون پهلو را با بوقلمون، اردک و یا مرغابی تهیه کنید. از حذف کردن آلو خودداری کنید خوشمزگی این غذا بیشتر به آلوی آن است.

آلو برقانی ۵۰۰ گرم……………………………..شکر ۳ قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری……………………………..پیازداغ (اضافی) ۵ قاشق سوپخوری

دانه‌های انار‌ترش ۲ – ۲/۵ پیمانه (حدود ۴۰۰ گرم)

مرغ ۱ عدد (۲ کیلوگرم)……………………………..نمک‌وفلفل به میزان لازم

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری……………………………..روغن ۵ قاشق سوپخوری

پیازداغ ۵ قاشق سوپخوری……………………………..آب ۳ پیمانه (۷۰۰ میلی‌لیتر)

مرغ را پاک کنید، بشوئید و با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید. آن‌گاه مخلوط نمک، فلفل و زردچوبه را به داخل شکم و اطراف مرغ بمالید. سپس روغن را در قابلمه نچسب و مناسبی بریزید و روی اجاق‌داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

حالا پیازداغ و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط مرغ را بپزید تا جائیکه پس از پختن یک‌دوم پیمانه آب داشته باشد.در این میان آلوی خیسانده را همراه با ۱ پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. شکر و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد و غلیظ شود. اکنون پیازداغ (اضافی) و دانه‌های انار را اضافه کنید و بگذارید آب خورش کشیده شود. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط آلو را با باقیمانده آب مرغ مخلوط کنید و روی مرغ بریزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر