یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش انار پلوی مجلسی شب چله

عکس, آموزش انار پلوی مجلسی شب چله

بهترین غذایی که می توانید در شب یلدا برای خانواده یا عزیزان خود درست کنید انار پلو است.این غذا را می توانید با گوشت یا مرغ درست کنید اما طبخ سنتی آن با مرغ است که در این پست از یاس فان آن را به ما آموزش می دهیم.

گشنیز خرد شده ۱٫۵ پیمانه……………………زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
برنج ۴ پیمانه……………………دانه انار ۲ پیمانه
سینه مرغ ۳ عدد……………………پیاز متوسط ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد……………………خلال پسته نصف پیمانه

برای تهیه انار پلوی مجلسی ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به جوش بیاید و بعد ۱ عدد از پیازها را پوست می گیریم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و داخل آب جوش می ریزیم و چوب دارچین و سینه مرغ ها را با هم در آب در حال جوش قرار می دهیمو حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب پخته شوند. سپس سینه مرغ های پخته شده را از قابلمه بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد آن ها را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و روی تخته نگینی ریز خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و پیازها را داخل روغن تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد گشنیز ،سینه مرغ های ریش شده و خلال پسته و دانه های انار را به مواد اضافه می کنیم.و با هم تفت می دهیم تا خوب مخلوط شوند و پس از ۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم. داخل قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد برنج را می شوییم

و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش برنج را می ریزیم و هم می زنیم و دیگر به برنج دست نمی زنیم تا ۵ دقیقه خوب بپزد.بعد از گذشت ۵ دقیقه به برنج سر می زنیم و چند دانه از برنج را زیر دندان تست می کنیم.اگر اطراف برنج کاملا پخته بود و مغز آن کمی سفت بود باید برنج را آبکش کنیم.

قابلمه را از روی حرارت بر می داریم برنج را در آبکش خالی می کنیم و کمی آب سرد روی برنج می گیریم و آبکش را بر می داریم و ۱الی ۲ بار تکان می دهیم تا برنج ها جابه جا شوندو له نشوند و بعد قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کف ان روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی کف آن می چینید و با کفگیر کم کم مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد از مایه انار روی برنج می ریزیم

و مجددا یک لایه برنج و لایه بعد مایه انار می ریزیم تا موادمان تمام شود و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قابلمه را می گذاریم تا داخل برنج بخار بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم. بهتر است زمانی که حرارت را زیاد می کنیم یک شعله پخش کن زیر قابلمه بگذاریم تا ته دیگ نسوزد.پس از گذشت ۴۵ دقیقه الی ۱ساعت انار پلو شیرازی کاملا پخته شده است. غذا را در دیس می کشیم و مقداری از پلو را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و روی دیس برای تزئین می ریزیم و با دانه های انار و خلال پسته تزئین می کنیم .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر