یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ایرمیک توت ­فرنگی یک دسر شیک و خاص

عکس, آموزش ایرمیک توت ­فرنگی یک دسر شیک و خاص

نکته : اگر اسم آرد ایرمیک را شنیده باشید امکان دارد نام آرد آرمیک سمولینا را هم شنیده باشید. در واقع آرد ایرمیک همان آرد سمولینا شناخته می شود و نام این دو را می توان جایگزین یکدیگر کرد. کلمه ی ایرمیک کلمه ای ترکی (استانبولی) است که آن را به فارسی همان سمولینا ترجمه کرده اند. اگرچه آرد ایرمیک و سمولینا خیلی به هم نزدیک هستند و ویژگی های مشترک بسیار دارند اما تفاوت هایی بین این دو نوع آرد وجود دارد که آن ها را نیز نمی توان نادیده گرفت. حالا با هم ببینیم آرد ایرمیک چیه و چطور به دست می آید. آرد ایرمیک آردی به رنگ آرد معمولی، کمی تیره تر و طلایی تر است که در واقع میانی ترین قسمت آرد گندم می باشد و البته خیلی سخت می توان آن را از قسمت های دیگر آن جدا کرد. به همین دلیل از هر ۱۰۰ تن گندم تنها حدود ۵ کیلو آرد ایرمیک حاصل می شود. ایرمیک خالص ترین گندمی است که می توان تهیه کرد و به همین دلیل مصرف این گندم خالص برای افراد در تمام سنین به ویژه کودکان در حال رشد بسیار توصیه می شود.

توت فرنگی ها را در قالب بچسبانید سپس ژله را روی آن بریزد و به مدت ۴۵ دقیقه میبایست در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. در این مدت بیکار ننشینید و شیر، شکر، ایرمیک و وانیل را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به­ جوش آید.سپس مواد را از روی حرارت برداشته و چند لحظه صبر کنید تا خنک شود. در این بین قالب ژله را هم از یخچال بیرون آورده و کرم را به آن بیفزایید. دسر را مجددا برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

مواد لازم:
– پودر ژله‌ی توت فرنگی : ۱ بسته *  توت فرنگی: نیم کیلو
– ایرمیک (آرد سمولینا) : ۶ قاشق غذاخوری * شکر : ۶ قاشق غذاخوری
– شیر : ۵۰۰ گرم * وانیل : ۱ قاشق چایخوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر