یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش بابایاری یا خوراک عدس ایلامی

عکس, آموزش بابایاری یا خوراک عدس ایلامی

عدساو یا بابایاری یک غذای سنتی مردم ایلام است که ماده اولیه آن عدس می باشد که با رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و روغن مزه دار می گردد. برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید :(در این غذا از گوشت و سیب زمینی نیز بهره می برند، که البته طعم فوق العاده دلچسبی را به غذا می بخشد.اما ریختن گوشت و سیب زمینی در آن اختیاری است )

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

۱ عدد پیاز…………..۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ پیمانه عدس………………….۲ قاشق غذاخوری روغن

نخست عدسها را نفخ گیری کنید. اکنون در این مرحله از طرز تهیه بابایاری عدس ها را همراه با کمی آب (برای خوشمزه تر شدن و بیشتر شدن ارزش غذایی غذا آب گوشت مصرف کنید) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی پخته شود.تا زمان پخته شدن عدس، پیازها را خلالی نموده و در تابه ای با روغن سرخ کنید.حواستان به عدس و میزان آب آن باشد، در صورت کم شدن آب عدس مجددا به آن آب بیافزایید، پس از پخته شدن عدس پیاز سرخ شده را به آن اضافه نمایید، افزودنی های دیگر غذا مانند رب، و فلفل و نمک را نیز افزوده و بگذارید تمام ترکیبات با یکدیگر به خوبی بجوشند و به اصطلاح جا بیفتد.مراحل تهیه بابایاری یا همان عد ساو به پایان رسیده است، درون ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ، پیاز داغ، و یا هر چیزی بنا به سلیقه ی خودتان /ان را تزیین نمایید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر