یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش بادمجان شکم پر اعلاء

عکس, آموزش بادمجان شکم پر اعلاء
معمولا غذاهایی که با بادمجان طبخ می شوند در کشور ما طرفداران زیادی دارد که بادمجان شکم پر نیز یکی از همین غذاهاست. در این پست از یاس فان آموزش تهیه ی آن را برای چهار نفر قرار داده ایم.
مواد لازم :
بادمجان بزرگ: ۲ عدد ، پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.
برنج دانه بلند:‌ ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) ، روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری ، پودر فلفل قرمز تند: ۵/۱ قاشق چای‌خوری
سیر: ‌۲ حبه، کاملا ریز شود ، گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، نعنای خرد شده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود ، پوست لیموی رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
آب ۲ عدد لیموی تازه ، ماست کم چرب: نصف پیمانه ، زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری ،
جعفری خرد شده تازه: ۵/۱ پیمانه
فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.( اگر از تستر استفاده میکنید آن را روی درجه ۱۵۰ بگذارید) درون یک قابلمه بزرگ، آب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود ۳۰ثانیه آن‌ها را تفت دهید. بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید. برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید. سینی را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، حرارت دهید. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر