آموزش بال مرغ تند و آموزش سس تاباسکوی خانگی
برای درست کردن خوشمزه ترین روش درست کردن بال مرغ با این آموزش همراه شوید. شما علاوه بر بال مرغ به کره ، پودر کاری ، سس تاباسکور ، پودر فلفل و پوره گوجه نیاز دارید. اگر سس تاباسکور در منزل ندارید نگران نشوید در همین پست و در انتهای همین مطلب آموزش درست کردن سس تاباسکور در منزل را برای شما عزیزان قرار داده ایم.
مواد لازم برای بال مرغ:
۱۰ پیمانه بال مرغ (یک کیلو گرم)……………….۱و نیم پیمانه کره (۱۲۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری پودر کاری ( ۲۵ گرم)…………..۶ قاشق سوپ خوری سس تاباسکو(۲۴۰ میلی لیتر)
۳پیمانه پوره ی گوجه(۳۶۰ میلی لیتر)………………۱ قاشق سوپ خوری پودر فلفل چیلی (۲۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری پودر فلفل قرمز(۲۵ گرم)
آموزش :
در ابتدا پوست بال های مرغ را جدا کنید، به روشی این کار را انجام دهید که تا حد ممکن ، گوشت بیشتری باقی بماند ، سپس فر را با دمای ۱۹۰°C گرم کنید.
در مرحله بعد بال ها را به تنهایی و بدون اضافه کردن چیزی به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که پخته شوند و رنگ قهوه ای طلایی قشنگی بگیرند .در نظر داشته باشید که هدف ما این است که به جای عمل سرخ کردن از فر استفاده کنیم. یک کاسه متوسط بیاورید و آماده سازی سس تند را آغاز کنید.
شما از کره، سس تاباسکو، پودر چیلی، پودر فلفل قرمز و کاری استفاده خواهید کرد. تمامی مواد را به خوبی مخلوط کنید.سس را در فواصل مختلف امتحان کنید که زیاد شور و تند نباشد. سعی کنید مزه سس را تا جایی که می توانید متعادل حفظ کنید. زمانی که بال های مرغ از فر بیرون آمده اند و گرم هستند ، آن ها را در سس تند غوطه ور کنید و هر کدام را به تنهایی کاملا به سس آغشته کنید.حالا تمام بال های مرغ که با سس تند پوشیده شده اند را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید . زمانی که ۱۵ دقیقه تمام شد، بال ها را از فر بیرون بی آوردید و از هر گازی که به آن می زنید لذت ببرید.
آموزش سس تاباسکوی خانگی
مواد لازم (برای یک شیشه سس)
سرکه سفید ۲ پیمانه
فلفل قرمز تند ۴۵۰ گرم
نمک ۲ قاشق چایخوری
زمان لازم برای تهیه سس: ۳۰ دقیقه
دستور تهیه
فلفلهای قرمز را خوب شسته و سر آنها را جدا کنید.
سپس آنها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن گرفته شده و خشک شوند.
فلفلها و سرکه را در یک قابلمه متوسط بریزید و آن را روی حرارت معمولی گذاشته تا کمی بجوشد.
در حین پخت نمک را نیز آرام آرام به فلفل و سرکه اضافه کرده و آن را آهسته هم بزنید.
پس از ۵ دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مخلوط خوب خنک شود.
در این مرحله مخلوط را در غذاساز ریخته تا به حالت پوره درآید.
حال سس را در شیشهای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان …