آموزش بلغور پلو با گوشت خورشتی
بلغورپلو یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ی خراسان جنوبی است که با بلغور گندم ، برنج ، لپه ، گوشت خورشتی و …. درست می شود. برای طبخ این غذا به مواد اولیه زیر نیاز هست :
بلغور گندم ۲پیمانه ……………………گوشت خورشتی ۳۰۰گرم
برنج ۲ پیمانه …………………… لپه یک دوم پیمانه
۴ قاشق روغن ………………پیاز یک عدد
نمک و آب و زعفران و روغن به میزان لازم
آموزش
نخست بلغور گندم را روی حرارت بو میدهیم تا تغییر رنگ دهد و قهوهای شود سپس بلغور گندم را که بو دادهایم به مدت ۱ الی ۲ ساعت خیس میکنیم.
برنج را از شب قبل خیس میکنیم با مقداری نمک هنگامیکه برنج را همراه با بلغور گندم آب کش میکنیم(میتوانیم برنج را کته بگذلریم و بلغورها را به آب کته اضافه کنیم) برنج همراه با بلغور را دم میگذاریم.
برای تهیه خورش گوشت را همراه با پیاز درسته و ۲پیمانه آب، روغن و لپه میگذاریم تا جوش آید. سپس شعله را کم میکنیم و میگذاریم تا گوشت بپزد و خورش جا بیافتد سپس نمک و آب زعفران استفاده میکنیم و همراه با غلورپلو سرو میشود.