آموزش بورانی بادمجان دودی یا کبابی در منزل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه است؛ و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.بورانی بادمجان را میتوانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – دسر – سرو کنید.
مواد لازم
ماست پرچرب: (ترجیحا ترش) ۴ قاشق غذاخوری
نعنا خشک یا تازه: کمی برای تزیین
نمک: به اندازه لازم
بادمجان کبابی کوبیده شده:۱ قاشق غذاخوری
پودر موسیر:۱/۴ قاشق چای خوری
در کاسهای بادمجان کبابی را با ماست پرچرب مخلوط کنید و بعد موسیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.بورانی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه بادمجان و سیر در ماست آمیخته شود. برای تزیین ماست هم کمی نعنا رویش میریزیم.بورانی بادمجان کبابی را به عنوان یک پیش غذا، کنار غذا هایتان سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.