یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن

در این پست از یاس فان آموزش درست کردن بورانی مجلسی سنتی را برای شما قرار داده ایم به همراه زیباترین تزیین های آن برای مهمانی ها .

مواد لازم:
ماست پرچرب ۱ پیمانه ، بادمجان ۳ عدد ،نمک به مقدار لازم
سیر ۲ حبه ، لیمو ترش ۱ عدد ، روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری

 

نخست سیر را رنده کنید. کباب‌پز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخش‌کن قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند. بادمجان‌ها را روی شعله پخش‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.

بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که خوب با یکدیگر مخلوط شوند. سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید. این غذا را سرد میل کنید.

عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن عکس, آموزش بورانی بادمجان سنتی و تزیین های آن

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر