یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش بورانی لبوی مجلسی برای مهمانی

عکس, آموزش بورانی لبوی مجلسی برای مهمانی

مواد لازم

ماست خامه ای و چکیده : یک لیوان………………..لبو بزرگ : دو عدد

شکر ( اختیاری ) : به مقدار لازم…………………..نمک : به مقدار لازم.

فلفل : به مقدار لازم………………………..پودر سیر : ۱ قاشق مرباخوری

توضیحات :

بسته به ذائقه خود می توانید از میزان ماست بیشتر و یا کمتری برای تهیه بورانی لبو استفاده کنید.در دستور تهیه بورانی لبو می توانید از خامه نیز استفاده کنید که در این صورت باید نمک را از دستور تهیه بورانی حذف کنید و از میزان شکر بیشتری استفاده کنید.توجه داشته باشید که هر چقدر از خامه و یا ماست بیشتری در تهیه بورانی استفاده کنید رنگ آن روشن تر می شود و هر چقدر میزان لبو استفاده شده در تهیه بورانی لبو بیشتر باشد رنگ بورانی تیره تر می شود.روش تهیه بورانی لبو
می توانید بورانی لبو را در تن های تیره و یا روشن تهیه کنید و از آن برای تزیین انواع غذاها استفاده کنید.برای تهیه بورانی لبو بهتر است از ماست شیرین استفاده کنید تا طعم بورانی خاص و بهتر شود.استفاده از شکر در دستور تهیه بورانی لبو اختیاری است زیرا شیرینی و طعم خود لبو برای تهیه بورانی کافی است.

آموزش :

لبوها را به خوبی بشویید و پوست آن ها را بکنید سپس لبوها را به همراه مقدار کمی شکر و مقداری آب درون قابلمه ای مناسب بریزید تا پخته و نرم شوند و آب آن ها خشک شود سپس لبوهای پخته شده را درون ظرف مناسبی قرار دهید و اجازه دهید تا لبوها خنک شوند. می توانید برای میکس کردن مواد بورانی لبوها را به همراه ماست و پودر سیر و نمک درون میکسر و یا غذاساز بریزید سپس این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا به شکل پوره در آیند و برای سرو آماده شوند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر